Retururi

CUM SĂ RETURNAȚI UN PRODUS

www.doralazarof.com acceptă returul clienților care notifică intenția lor în termen de maxim 14 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Clientul se obligă să notifice www.doralazarof.com intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin e-mail la contact@doralazarof.com, sau prin telefon la numărul 0723258942. În caz contrar, www.doralazarof.com poate refuza coletul.

Informațiile necesare care trebuie furnizate www.doralazarof.com sunt:

  • data expedierii coletului;
  • numărul Comenzii;
  • suma care trebuie returnată;
  • modalitatea prin care a fost efectuată plata (datele contului bancar în cazul în care plata s-a făcut online);
  • adresa de unde Curierul urmează să preia coletul de retur;

Costurile de transport ale coletului returnat nu intră în responsabilitatea www.doralazarof.com. 

În orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise Clientului, în ambalajul original, cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele care l-au însoțit (factură, certificat de garanție, etichete, etc.). Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără defecte).

Cerceii: Trebuie sa fie returnați intacți, fără să prezinte zgârieturi pe niciunul din materialele din care sunt fabricați (perle, pietre, componentele metalice) sau alte semne de uzură. De asemenea, returul se face în cutia originală, care este parte a produsului. În cazul prezenței semnelor de purtare, obiectul își pierde dreptul de a fi returnat. Produsele care au făcut parte din campanii de reducere, nu pot fi returnate.

Accesoriile din piele: Pot fi returnate sub aceeași formă și împreună cu ambalajele în care au fost împachetate (cutia originală, etichete, certificat de garanție) și doar dacă nu prezintă urme de folosință și uzură. 

Ceramica:  www.doralazarof.com recomandă Clientului/Utilizatorului ca produsele din această categorie să fie returnate sigilate, în cutia și sub forma în care au fost livrate. În cazul în care respectivele produse au fost desigilate, acestea vor putea fi returnate doar dacă nu au fost folosite și nu prezintă urme de uzură. 

Șosetele  din lână: Sunt produse care intră în contact cu pielea și fac parte din categoria produselor intime. Ca atare, nu pot fi returnate. 

RETURNAREA BANILOR

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primește banii aferenți produselor returnate în interval de 14 de zile calendaristice de la data la care www.doralazarof.com este informat de către client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele prin completarea formularului de retur. Plata se face către Client odată ce produsul returnat a ajuns fizic la noi.