Politica de Confidențialitate

CE DATE PRELUCRĂM?

Datele personale înseamnă orice date sau informații care ne ajută să vă putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele) sau indirect (în funcție de profilul pe care îl creăm pentru a vă transmite oferte personalizate).

Politica noastră este de a colecta și prelucra doar datele care ne sunt necesare ca să vă oferim cea mai plăcută experiență atunci când navigați sau faceți cumpărături pe site-ul nostru: www.doralazarof.com. Prelucrăm doar aceste date despre clienții noștri:

 • Nume și prenume;
 • Adresă de e-mail;
 • Numărul de telefon;
 • Informații despre produsele și serviciile achiziționate;

ÎN CE MOD PRELUCRĂM DATELE PERSONALE?

Colectăm și prelucrăm datele pentru onorarea comenzilor clienților noștri și livrarea produselor, îmbunătățirea experiențelor în Magazinul Online, oferirea de asistență și suport atunci când se utilizează Magazinul Online/ contul de client, sau pentru a crea un profil de client în vederea transmiterii unor oferte personalizate.

Native Creative SRL, prin www.doralazarof.com, preia datele Clienților doar în momentul creării unui cont pe site.
Putem crea un cont de client pe Magazinul Online doar dacă ni se oferă următoarele date personale:

 • nume, prenume;
 • e-mail
 • număr de telefon

Efectuarea de cumpărături în Magazinul Online:

Puteți efectua cumpărături doar dacă aveți activat un cont de client, apoi plasați produse în coșul de cumpărături iar, ulterior, faceți o comandă. Puteți efectua cumpărăturile pe website-ul Magazinului Online după ce accepți în prealabil Termenii și Condițiile Magazinului Online. De fiecare dată când veți face o comandă, vom colecta și prelucra următoarele date:

 • nume și prenume;
 • adresă de livrare
 • număr de telefon

Când confirmăm comanda dumneavoastră, sau vă anunțăm că produsele au ajuns în punctele de preluare, vom prelucra aceste date:

 • numărul de telefon și, după caz, adresa de e-mail, pentru a vă informa cu privire la situația comenzii/livrării

Detaliile cardului pe care îl folosești pentru plata 3D Secure a cumpărăturilor din Magazinul Online nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de către Native Creative, ci doar de către entitatea de autorizare a tranzacției.

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE?

Native Creative prelucrează datele clienților pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate și conform politicilor noastre de retenție a datelor personale. În anumite cazuri, unele prevederi legale ne pot impune sau permite păstrarea datelor pentru o perioadă mai îndelungată.

Perioada de păstrare a datelor depinde în principal de următoarele:

 • pentru ce perioadă avem nevoie de datele dumneavoastră pentru a vă oferi produsele solicitate și a ne îndeplini obligațiile față de dv. și pentru scopurile menționate mai sus în prezenta Politică;
 • dacă aveți un cont de client deschis pe website-ul Magazinului Online. În acest caz vom păstra datele dv. cât timp acest cont de client este activ, dar nu mai mult de 5 (cinci) ani de la data ultimei autentificări în cont sau ultimei comenzi în Magazinul Online (fără autentificare în cont);
 • obligațiile legale sau contractuale ne impun păstrarea datelor dv. pentru o anumită perioadă de timp (de exemplu perioadele prescrise de lege pentru apărarea drepturilor noastre în Justiție).

Vom păstra datele dumneavoastră doar atât timp cât dețineți un cont de client și/sau continuați să faceți cumpărături în Magazinul Online. Dacă vă dezactivați contul de client din Magazinul Online și ne solicitați în mod expres ștergerea totală, datele asociate contului dumneavoastră de client vor fi șterse, astfel încât să nu mai puteți fi identificat în sistemele noastre de evidență a datelor, exceptând cazul în care suntem obligați să păstrăm datele dumneavoastră pentru o perioadă mai lungă, în baza legii sau interesului nostru legitim.

În acest fel vă vom asigura controlul deplin asupra datelor dumneavoastră personale. Vom colecta și prelucra din nou datele dacă ni le veți oferi din nou în website-ul Magazinului Online.

Vă informăm că ne bazăm pe consimțământul dv. atunci când prelucrăm datele pentru a vă transmite:

 • oferte personalizate pe bază de publicitate comportamentală online
 • newsletter

*Consimțământ – înseamnă acordul dumneavoastră liber, specific și informat prin care acceptați fără dubiu ca datele dumneavoastră să fie prelucrate de către Noi în scopul pentru care vă dați acordul.

 În plus acestor opțiuni, GDPR vă oferă, în calitate de persoană vizată, drepturile descrise mai jos. Înainte de a da curs oricărei solicitări privind drepturile dumneavoastră, ne vom asigura că sunteți titularul datelor cu privire la care alegeți să vă exercitați aceste drepturi, iar pentru acest scop vă putem solicita unele informații/ date pentru a vă verifica identitatea, sau putem solicita mai multe detalii despre solicitarea dumneavoastră. Corespondența pe care o vom purta cu dumneavoastră o vom putea păstra pentru a asigura că ținem evidența solicitărilor și a răspunsurilor privind drepturile clienților noștri.

Dreptul de a fi informat:

Aveți dreptul de a primi informații clare, transparente, ușor de înțeles și ușor accesibile cu privire la modul în care prelucrăm datele dv., inclusiv detalii privind drepturile dv. în calitate de persoană vizată. Aceste informații despre datele, scopul și modul în care noi prelucrăm datele dumneavoastră sunt incluse și în această Politică.

Dreptul de acces la date:

Aveți dreptul de a accesa datele pe care le prelucrăm despre dv. fără a percepe vreun fel de taxă la primele furnizări de date. Dacă vei avea nevoie de copii ale datelor deja furnizate, vom putea percepe o taxă rezonabilă ținând cont de costurile administrative de furnizare a datelor. Vom avea dreptul de a refuza cererile excesive sau repetate și nejustificate.