Îngrijire & întrebări frecvente

CERCEII:

Toți cerceii noștri sunt făcuți manual în colecții limitate sau unicat. Folosim două tipuri de materiale: alamă placată cu aur și aliaje cu aur de 14 Kt. De asemena, folosim perle și scoici de cultură care pot avea forme și culori diferite de la o bucată la alta. Toate detaliile legate de formele și culorile perlelor sau scoicilor, plus producția mică a cerceilor îi face să fie piese unicat.

Ca să puteți păstra intactă perechea dumneavoastră de cercei, vă sugerăm să țineți cont de câteva indicii și să citiți cu atenție eticheta și instrucțiunile produselor.

Cerceii noștri sunt fabricați să reziste cât mai mult, însă au nevoie de puțină atenție și îngrijire din partea dumneavoastră:

  • păstrați cerceii în cutia sau săculețul de depozitare cu care vin însoțiți în comandă; aceasta îi va proteja de praf sau umiditate și le va prelungi astfel durata de viață
  • încercați, pe cât posibil, să evitați expunerea cerceilor la temperaturi ridicate și umiditate (cu precădere cei placați cu aur)
  • nu dormiți cu ei, nu mergeți cu ei la saună, piscină sau în mare (aceasta este o contraindicație valabilă pentru toate bijuteriile, indiferent de materialul din care sunt fabricate)
  • nu pulverizați parfumul direct pe cercei – alcoolul le poate schimba culoarea
  • nu faceți sport cu cerceii

La cerceii din aliaje de aur și cei placați cu aur pot apărea, în timp, odată cu purtarea, semne de uzură. Pentru a le reduce, vă sugerăm să încercați să vă curățați/șterge cerceii cu un șervet destinat ochelarilor (lavete). Încercați, pe cât posibil, să vă păstrați bijuteriile departe de expunerea excesivă la soare. Protejați-i de suprafețe abrazive, chimicale și, mai ales, parfum. 

PORTOFELELE:

Ca și în cazul cerceilor, acestea pot fi șterse/curățate cu o batistă sau cârpă uscată din bumbac. Puteți lua în considerare folosirea unui spray de protecție a pielii pentru a ajuta produsul să-și păstreze culoarea și forma.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE:

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ AM PRIMIT UN PRODUS DETERIORAT:

Ne pare rău să auzim asta! Vă rugăm să ne contactați cât mai repede (cel mult 24 de ore) pe e-mail la contact@doralazarof.com sau la  +40723258942.

FACEȚI REPARAȚII?

Vom efectua reparații doar pentru produsele cumpărate de pe site-ul nostru și doar dacă acestea sunt însoțite de talonul de garanție (semnat, datat și ștampilat de către noi).

De asemenea, produsul trebuie să fie în garanție, așa cum o va indica talonul cu care a fost cumpărat. Pentru produsele care au ieșit din garanție vom putea face reparații doar contra cost, în conformitate cu situația pe care o prezintă obiectul în cauză (doar pentru situații rezonabile). Odată ce ați semnalat o cerere de reparație via e-mail către noi, vă vom informa și care este costul acesteia. Costul unei reparații poate varia de la caz la caz.

Pentru reparații, contactați-ne la contact@doralazarof.com sau la numărul de telefon +40723258942. Vă rugăm să ne comunicați clar care este problema produsului și de ce anume aveți nevoie.

Toate taxele de transport asociate reparațiilor vor fi suportate de către client.