Termeni și Condiții

Site-ul www.doralazarof.com este deținut și administrat de compania Native Creative S.R.L, persoană juridică de drept românesc având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 46177087, înregistrată la Registrul Comerțului cu Nr. J409749/24.05.2022, cu capital social în valoare de 4.000 lei și cu sediul în Strada Ion Țuculescu Nr. 42A, Et1, Sector 3, București, România. Tel.: 0723 258 942; Fax: 031.620.74.19; E-mail:  contact@doralazarof.com.

Utilizarea www.doralazarof.com necesită îndeplinirea de către sistemele informatice utilizate de către Client a anumitor cerințe de ordin tehnic. 

Termenii și Condițiile www.doralazarof.com se adresează Utilizatorilor, Clienților consumatori și Clienților neconsumatori care utilizează www.doralazarof.com sau încheie Contracte la Distanță.

Informațiile prezentate în cadrul www.doralazarof.cu privire la Produse constituie doar invitația la încheierea Contractului de Vânzare în sensul art. 2 pct. 7 din Ordonanța de Urgență a Guvernului Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Acceptarea Termenilor și Condițiilor www.doralazarof. com este voluntară, dar necesară pentru crearea Contului și/sau în scopul plasării comenzii de către Client sau Utilizator, reprezentând o formalitate premergătoare încheierii Contractului la Distanță.

Navigarea pe site-ul www.doralazarof.com urmată de o Comandă echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea Termenilor de mai jos de către orice Client sau Utilizator. Termenii și Condițiile www.doralazarof.com se adresează Utilizatorilor, Clienților consumatori și Clienților neconsumatori care utilizează www.doralazarof.com.

www.doralazarof.com își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă.

În caz de divergență sau neînțelegeri între www.doralazarof.com și Client, se vor aplica Termenii și condițiile valabile la momentul Comenzii.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ:

Conținutul site-ului www.doralazarof.com: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea Native Creative S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Native Creative S.R.L a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. www.doralazarof.com și logo-ul Dora Lazarof sunt mărci înregistrate ale Native Creative S.R.L.

UTILIZATORUL:

Pentru crearea unui cont pe site-ul www.doralazarof.com, Utilizatorul este obligat să folosească o adresa de e-mail validă. www.doralazarof.com poate refuza cererea de înregistrare în situațiile în care constată cã acesta a utilizat informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod neconform cu uzanțele normale.

PLATĂ ȘI FACTURARE:

Produsele sunt livrate de Native Creative S.R.L în cantități obișnuite pentru consumul casnic. www.doralazarof.com își rezervă dreptul de a fixa cantitatea maximă de Produse pe care o poate furniza Clientului şi/sau Utilizatorului.

În cazul în care plata Prețului Produselor este efectuată online, Societatea nu este/nu poate fi făcută responsabilă pentru nici un alt cost suplimentar ocazionat Clientului/Utilizatorului, incluzând, dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului bancar al Clientului/Utilizatorului, în cazul în care moneda de emitere a acestuia nu este în RON. 

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Plata se poate face ramburs, prin curierat, sau online.

În cazul în care Clientul/Utilizatorul alege să plătească ramburs la primirea/ridicarea coletului, acesta este obligat să efectueze plata la primirea/ridicarea coletului, în caz contrar acestuia nu îi va fi livrat de Curier. Refuzul primirii coletului duce la anularea Contractului la Distanță şi descarcă Vânzătorul de obligația unei noi livrări a Produsului respectiv.

Datele cardului de plată al Clientului/Utilizatorului nu vor fi accesibile www.doralazarof.com şi nici nu vor fi stocate de către Societate sau de către procesatorul de plăți integrat în platforma www.doralazarof.com, ci doar de către instituția de autorizare a tranzacției sau de o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului folosit de Client/Utilizator la perfectarea Tranzacției.

GARANȚIA PRODUSELOR:

Cerceii și obiectele de marochinărie beneficiază de o garanție de 12 luni de la data achiziției. Odată cu produsul, veți primi un talon de garanție pe care veți găsi, scris de mână, data cumpărării, ștampila și semnătura noastră plus detalii legate de materialele din care este fabricat produsul. Vă rugăm să păstrați acest talon de garanție. Fără el, produsele își pierd/anulează garanția.

Toate produsele noastre sunt însoțite de etichete care specifică, pentru fiecare categorie și produs în parte, felul în care trebuie îngrijit și materialele din care este confecționat.

Vă sfătuim să cițiți cu atenție detaliile legate de produsul cumpărat.

Pentru mai multe informații, scrieți-ne la contact@doralazarof.com sau sunați-ne la +4072325894

Pentru a beneficia de garanție, Clientul are următoarele obligații:

 • produsul să fi fost cumparat de pe www.doralazarof.com și folosit numai în scopul pentru care a fost conceput;
 • să respecte instrucțiunile de folosire și să utilizeze produsul conform instrucțiunilor impuse de vânzător;
 • să păstreze certificatul de garanție și documentul fiscal cu care a cumpărat produsul;
 • să păstreze ambalajul original și toate accesoriile care au venit în acesta, și să le livreze împreună cu produsul în garanție.

Locul prezentării pentru a putea beneficia de garanție este cel specificat pe site-ul www.doralazarof.com, la categoria Informații Clienți. 

Conditii de pierdere a Garanției:

 • avarii sau deteriorări mecanice; expunere excesivă la radiații solare; modificări ale produsului;
 • defectarea produsă ca urmare a nerespectării instrucțiuni
 • ilor de utilizare, transport, manipulare și folosire improprie a produsului;
 • deteriorarea mecanică provocată prin lovirea produsului;
 • lovirea, ruperea, expunerea la soare, spargerea, modificări necorespunzătoare, intervenții neautorizate;

www.doralazarof.com nu oferă garanții Clienților:

 • după expirarea perioadei pentru care Vânzătorul oferă garanție produsului;
 • în cazul în care înlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.