Despre noi

Ne-am lansat producția în 2012 și, pas cu pas, am învățat și descoperit cum să creăm, să desenăm și să ne perfecționăm produsele, un proces care s-a dovedit a fi, pe cât de complicat, pe atât de plin de satisfacții.

Chiar dacă ne-am pierdut apetitul pe parcurs, iar mai apoi motivația, ne-au trezit aceleași visuri și coșmaruri care nu încetează să ne amintească un singur lucru: “Mergi mai departe!”

Producem serii limitate sau obiecte unicat de calitate superioară, toate fabricate manual în România. 

Inspirația noastră eternă este cultura populară pe care încercăm să o menținem vie și să o reinterpretăm pentru a putea fi cât mai accesibilă și digerabilă chiar și pentru generațiile care nu au experimentat-o. Suntem norocoși să fi descoperit meșteri populari care încă mai cunosc tainele olăritului, marochinăriei sau a împletitului și pe care i-am angrenat în proiectul de față.

Echipa

 

Viitorul

Am învățat, cu timpul, că singurul viitor este cel de astăzi. Cea mai mare dorință a noastră este să împărtășim cu oamenii ceea ce știm, fie că scriem, fie că producem sau curatăm obiecte. Contribuția pe care vrem să o avem este de a aduce plus valoare în viața clienților noștri. Iar dacă reușim să creăm energii și emoții pozitive prin produsele noastre, atunci ne-am atins scopul.

Dorim să mulțumim tuturor clienților noștri loiali care, pe parcursul acestei aventuri, au fost alături de noi. Fără ei nu am fi reușit să fim astăzi aici.

Dora Lazarof & Family

 

Get in touch