Customer Service

Pasiunea noastră pentru produse de calitate excepțională nu se termină odată cu fabricarea lor. Tocmai de aceea considerăm că întregul proces care le însoțește de la noi către clienți ar trebui să fie fără cusur. Așadar, încercăm să oferim un transport cât mai rapid, retururi fără probleme și o comunicare cât mai ușoară.

Puteți citi termenii și condițiile noastre pe această pagină sau puteți urmări link-urile spre paginile aferente.


Transportul și livrarea

Majoritatea comenzilor noastre părăsesc depozitul în termen de maximum 1-3 zile lucrătoare. Oferim transport local și internațional contra cost sau gratuit (pentru comenzi de peste 300 lei) sau oferim expediere express pentru cei care sunt în grabă. Mai multe informații găsiți aici.


Retururile

Pentru ca un retur să fie acceptat, vă rugăm să respectați 3 pași simpli: completați formularul de retur (îl primiți pe e-mail odată cu solicitarea unui retur); returnați produsele neuzate; folosiți ambalajele în care au fost expediate de noi. Citiți aici mai multe detalii legate de retururi.


Îngrijire & întrebări frecvente

Încercăm să simplificăm cât mai mult detaliile legate de îngrijirea produselor cumpărate de la noi, însă avem o listă de indicații pe care o facem clienților noștri și o serie de întrebări pe care le primim frecvent. Vă invităm să le citiți cu atenție aici.


Garanția

Oferim garanție doar cerceilor și obiectelor de marochinărie. Mai multe detalii pe acest subiect găsiți aici. 


Contact

Aici găsiți datele noastre complete în cazul în care aveți întrebări. Veți părimi un răspuns în cel mai scurt timp posibil.